Jouw reis begint hier!

Welkom bij Chaos in de Orde. Je staat op het punt je aan te melden voor de innovatiesafari die jouw wereld zal veranderen. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring, vol inspiratie, inzichten en nieuwe connecties. We kijken ernaar uit om samen met jou de grenzen van onze creativiteit te verkennen.

Stap aan boord, alleen, of met je collega’s en laat het avontuur beginnen!
Bestel je straks meerdere tickets tegelijk? Dan ontvang je na het afronden van je bestelling een e-mail met een link om de gegevens van jouw collega’s door te geven. Zo kunnen zij ook aanhaken bij deze geweldige reis.

Stap 1

Vul de vragen hieronder in en klik op “Ga door naar bestellen”.

Stap 2 (BELANGRIJK!)

Op het daarna volgende scherm vragen we enkele gegevens uit voor de factuur. Als je kiest voor ‘zakelijke bestelling’ kun je alle gegevens van je organisatie en eventueel een kostenplaatsnummer invullen.

Het is belangrijk om bij de bestelling jouw eigen e-mailadres te gebruiken.
Op dit adres ontvang je alle inhoudelijke informatie voorafgaand aan het festival. Op dit mailadres zal je ook de factuur ontvangen, zodat je deze intern kunt indienen.

En voor de avonturiers onder ons met een afwijkende route (wij houden wel van een beetje chaos!), stuur gewoon een mailtje naar festival@chaosindeorde.nl. We vinden altijd een creatieve oplossing!

Welk van onderstaande sprekers heb je nog NIET eerder live gehoord of gezien? (meerdere antwoorden mogelijk)