Top, je hebt de infosheet aangevraagd!

Hou je mailbox in de gaten, want je ontvangt van ons een mail waarmee je de infosheet voor het festival kunt downloaden.

We kunnen ons voorstellen dat je zelf SUPEREXCITED bent over het programma. Misschien heb je geweldige verhalen over het festival gehoord, of zomaar bij toeval ontdekt dat er zo’n leuk werkevenement bestaat.

Nu je leidinggevende nog…

Weet jij hoe je je leidinggevende kunt overtuigen? Hier zijn algemene tips die je kunt toepassen (niet alleen in deze situatie!)

E

Bereid je goed voor: Verzamel alle relevante informatie, zoals het programma, de sprekers en de investering. Om het je makkelijk te maken hebben wij deze informatie alvast voor je verzameld in de infosheet die je in je mailbox ontvangt!
Als je iemand wilt overtuigen helpt het als je praktische vragen kunt beantwoorden en hebt nagedacht over de voordelen voor de ander.

E

Leg de nadruk op de toegevoegde waarde: Benadruk bijvoorbeeld hoe deelname aan Chaos in de Orde bijdraagt aan het ontwikkeling van vaardigheden, kennis en netwerken die voor de organisatie (en liever nog: specifiek voor jullie team) interessant zijn.

E

Verbind het festival met de organisatie of teamdoelen: Laat zien hoe de thema’s en inzichten van Chaos in de Orde aansluiten bij de strategische doelen van de organisatie. Leg bijvoorbeeld uit hoe innovatie en creativiteit kunnen bijdragen aan het oplossen van huidige en toekomstige uitdagingen en het realiseren van een innovatieve cultuur.

In de mail die je ontvangt met de infosheet werken we alvast 3 argumenten voor je uit. Wel zo handig!

1 ding is zeker: Je wordt onderdeel van een Bruisende, Bliksemse Movement

VOLG ONS

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Vragen? Mail naar info@huisvanvernieuwing.nl

© Huis van Verbeelding
Met gemaakt door Anita Faber