Je aanmelding is gelukt!

Wat ontzettend leuk dat je meedoet aan de online innovatiesafari!
Een creatief avontuur, waarin je wordt geprikkeld om anders te kijken naar je werkomgeving, zodat je ook ánders kunt handelen.

Je reisleider Rachel heeft een korte video voor je opgenomen, zodat je weet wat je kunt verwachten:

Een golf van vernieuwing: deel deze cursus met anderen

Hoe tof zou het zijn als al je collega’s ook mee gaan op innovatiesafari? Dan kun je samen een golf van vernieuwing en innovatie veroorzaken. Het wordt nu eenmaal leuker én makkelijker als je binnen je organisatie met gelijkgestemden bent. Anderen, met wie je de oefeningen kunt bespreken, inzichten kunt delen en -waar mogelijk- direct toepassen.

Gun je je collega’s ook deze ervaring? Stuur ze dan het linkje door naar de aanmeldpagina:

Winactie

Plaats jij een leuk bericht over de cursus op Linkedin, zodat ook anderen uit je netwerk zich kunnen aanmelden? Dan belonen we jou voor je enthousiasme! Mail een screenshot van je bericht naar info@huisvanverbeelding.nl of tag ons (Huis van Vernieuwing| Huis van Verbeelding) en maak kans op 1 van de 10 creativiteitbooststers: een pretpakket voor organisatievernieuwers.

Hoe nu verder?

Reserveer alvast 30-60 minuten per dag in je agenda in de week van 18 t/m 22 september. Zeker als je met je team meedoet, wil je wat tijd inplannen om samen op te trekken en de oefeningen te doen. Verandering begint met jezelf de ruimte gunnen! Lukt het een dag niet? Jullie houden 30 dagen toegang tot alle lessen.

Je ontvangt op 18 september vanzelf de eerste les in je mailbox. Zorg ervoor dat de mail niet in je spambox binnenkomt.

P.S. Nu al zin in meer inspiratie?

Luister (ook al gratis!) naar de afleveringen van Chaos in de Orde de podcast.
Iedere aflevering word je op een andere manier geïnspireerd tot meer creativiteit in je werk.