NOMINATIE

Creatieve Koploper Award

Tijdens het Chaos in de Orde Festival reiken we de Creatieve Koploper Award uit aan de meest stoere, dappere, dwarskijkende, upliftende vernieuwer die zijn of haar eigen organisatie van binnenuit een creatieve boost heeft gegeven.

Je kunt jezelf, of iemand anders nomineren via deze knop. Wij selecteren de 4 meest inspirerende verhalen. Deze 4 vernieuwers mogen tijdens het festival hun verhaal pitchen. Je krijgt zelfs een pitchtraining van ons! Op de dag zelf kiest het publiek de winnaar uit, aan het eind van de dag ga jij misschien wel met de troffee naar huis.

Je kunt ook iets winnen! Natuurlijk de eeuwige roem én het weten dat je honderden mede-vernieuwers hebt geïnspireerd om vooral wél buiten de lijntjes te kleuren. Maar, we verbinden ook een mooie prijs aan het winnen van de award. Wát dat precies is, houden we nog éven geheim. Maar. Jij, als creatieve dwarsdenker wíl dit winnen. Promised. Meld je dus aan. Schrijf je in. Take the Leap. Pak je kans. Go for it.

Je kunt jezelf of een collega nomineren voor de Creatieve Koploper Award. Van te voren stelt een deskundige jury een shortlist samen. De genomineerden die doordringen tot deze shortlist krijgen een podium in het programma én maken kans op de award.

Als je jezelf nomineert, gaan we er vanuit dat je zelf ook komt. Spelregels kun je teruglezen in onze algemene voorwaarden.

Ik nomineer

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY