Outside the box

Outside the box

Gratis online stoomcursus
in creativiteit en innovatie

Gratis online stoomcursus
in creativiteit en innovatie

12 t/m 16 september 2022

12 t/m 16 september 2022

Powered by Huis van Verbeelding

Na de zomerperiode ben je misschien vol goede voornemens. Even afstand nemen van je werk maakt dat je ontspannen bent, meer mogelijkheden ziet en je creativiteit gaat stromen.

Maar dan… terug in de realiteit ben je binnen no time het vakantiegevoel kwijt. Je wordt weer opgeslokt door de waan van de dag. Ineens zie je een stuk minder mogelijkheden. Processen zijn stroperig, je idee moet over heel veel schijven gaan en routine neemt het over.

Herkenbaar?

Kijk deze video om te zien hoe ik hierover denk.

Meld je aan voor de gratis stoomcursus
OUTSIDE THE BOX

‘We moeten wat vaker outside the box denken!’

Ik hoor het mensen regelmatig roepen. Maar weet je wat het is? Outside the box denken is vaak een ver van hun bed show. Wat ze eigenlijk bedoelen is: laten we binnen onze kaders, regels, afspraken en protocollen zoeken naar een klein beetje ruimte.

We zijn meesters in het opstellen van kaders, in het inperken van ruimte en variatie. Er is niets mis met kaders, laat ik dat vooropstellen. Sterker nog, organisaties zouden niet zonder kunnen functioneren. Omdat mensen niet zonder kunnen functioneren. We willen de wereld om ons heen met zo min mogelijk moeite kunnen begrijpen. Kaders en hokjes helpen ons daarbij. In het luchtledige zweven, of zwemmen in een oeverloze zee, vinden we maar niets. We willen houvast.

Maar… in deze snel veranderende wereld óók van ons gevraagd om te blijven vernieuwen. Stilstaan is geen optie. Dus: aan de ene kant hebben een systeem vol kaders opgetuigd. Aan de andere kant hebben we een uitdaging om flexibel te denken, zodat we kunnen innoveren.

Mijn naam is Rachel Levi en ik pleit voor meer Chaos in de Orde. Daarom kun je van 12 t/m 16 september 2022 deelnemen aan een gratis stoomcursus in creativiteit en innovatie. Geheel online.

Creatief denken is hot!

Jij werkt in zo’n organisatie die zoekt naar vernieuwing en innovatie. Maar tegelijk nog een oude orde en structuur heeft. Waarin (jouw) creativiteit lastig een weg vindt. Jij wilt graag een bijdrage leveren om dát te veranderen. Om het systeem te kietelen en prikkelen. Een organisatie innoveert niet, dat doen de mensen die er werken. Het World Economic Forum noemt creativiteit, originaliteit en initiatief in de lijst van belangrijkste competenties op de werkvloer in de tijd waarin we leven.

Doe mee aan ‘Outside the Box’ om je creatieve denkkracht een boost te geven.

In 5 dagen ontdek je:

 

Waarom creativiteit belangrijk is, óók in niet creatieve beroepen

Wat er moet gebeuren om oude patronen te doorbreken

Hoe je jouw creatieve mindset inschakelt

Hoe je innovatief kunt zijn, zonder speciale opleiding

Hoe je slim gebruik kunt maken van verbeeldingskracht

Hoe je de motor kunt zijn voor innovatie door inspirerend leiderschap te tonen

Wat krijg je?

Vijf dagen lang iedere dag een waardevolle les in je mailbox

Iedere dag een handig werkboek

Toegang tot de besloten ‘Creatief in je Werk’ community op Facebook, waar je je ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen.

Een interactieve online masterclass [live] bij de start van de cursus

Een online [live] Q&A sessie aan het einde van de cursus

De lessen zijn kort en bondig, je kunt ze in een paar minuten tijd volgen.
Bij iedere les hoort een opdracht. Hier ben je nooit langer dan een half uur mee bezig.

Chaos in de Orde:
een beweging van organisatievernieuwers

Steeds meer mensen zetten hun creatieve denkkracht in om in hun organisatie dingen eens op een andere manier aan te pakken. Zij bewijzen dat het wél kan. Ook in organisaties waar je het misschien niet meteen van verwacht. Mensen meekrijgen, inspireren, enthousiasmeren. De boel opschudden, de neuzen dezelfde kant op of juist totaal de andere kant op krijgen.

Rachel Levi is initiatiefnemer van Chaos in de Orde. Het is haar missie om creativiteit in organisaties te verspreiden en creatieve koplopers (in de dop) aan te moedigen. Rachel was zelf jarenlang ambtenaar. Ze weet dus als geen ander hoe belangrijk het is dat jij als vernieuwer in een organisatie gevoed en geïnspireerd wordt. Inmiddels is het haar missie om te ontrafelen hoe organisaties een creatief en innovatief werkklimaat kunnen creëren en creative changemakers op te leiden. Mensen die voorop willen lopen. Chaos in de Orde heeft een podcast, met iedere 14 dagen een nieuwe aflevering. Deze luchtige mysterieshow is een zoektocht naar het mysterie van verdwenen creativiteit. Verschillende gasten gaan met Rachel op zoek naar perspectieven om creativiteit terug te vinden.

Chaos in de Orde heeft ook een gelijknamig werkfestival, dat één keer per jaar georganiseerd wordt. Speciaal voor organisatievernieuwers (in de dop). Dit jaar vindt het werkfestival plaats op 11-11-22, in Utrecht.

Meld je aan voor de gratis stoomcursus
‘OUTSIDE THE BOX’

12 t/m 16 september 2022

dit veld niet invullen s.v.p.

Je wordt onderdeel van een Bruisende, Bliksemse Movement

VOLG ONS

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Vragen? Mail naar info@huisvanvernieuwing.nl

© Huis van Verbeelding
Met gemaakt door Anita Faber