Je aanmelding is gelukt!

Wat ontzettend leuk dat je meedoet aan ‘Outside the Box’, de gratis online cursus voor organisatievernieuwers in de dop.

Noteer het alvast in je agenda: 12 t/m 16 september 2022

Ik heb een korte video voor je opgenomen:

Ook interessant voor collega’s?

Hoe tof zou het zijn als al je collega’s ook meedoen aan deze gratis cursus? Dan kun je pas echt een golf van vernieuwing en innovatie veroorzaken. Het wordt nóg leuker als je de oefeningen samen kunt bespreken, als jullie je inzichten met elkaar delen en -waar mogelijk- direct toepassen.

Gun je je collega’s ook deze ervaring? Stuur ze dan het linkje door naar de aanmeldpagina:

Kruisbestuiving en inspiratie

Je kunt je alvast aanmelden voor de besloten Facebookcommunity ‘Creatief in je werk’ waarin je vanaf 12 september a.s. je ervaringen, inzichten en opdrachten kunt delen. Je kunt er ook vragen stellen.
Ik vind het leuk als je jezelf alvast even voorstelt in de groep. Zie ik je daar?

Hoe nu verder?

Sit back and relax.
Je ontvangt vanzelf meer informatie in je mailbox, met de lessen en de live online bijeenkomsten.

Nu al zin in meer?

Als jij een organisatievernieuwer (in de dop) bent, loop je vaak tegen oude structuren aan. De wereld is lang niet altijd klaar voor jouw ideeën en inzichten. Daarom is het belangrijk dat je je laat voeden. Hoe kun je creatief zijn in niet creatieve beroepen? Hoe kun je oude patronen ombuigen? Wat doe je om mensen mee te krijgen? Welke tools en technieken kun je inzetten als je op een andere manier aan een vraagstuk wilt werken?

We’ve got your back. Op 11 november 2022 organiseren we de derde editie van Chaos in de Orde, hét werkfestival voor organisatievernieuwers. Voor een exclusieve groep live in De Fabrique in Utrecht. En voor wie net mis grijpt: er is ook een volledig verzorgd online festival. Zorg dat je er live of online bij bent als jij creatieve koploper wilt zijn in jouw werkveld. Klik op de knop voor informatie en tickets:

Je wordt onderdeel van een Bruisende, Bliksemse Movement