Ha Outside-the-Box-denker!

Wat ontzettend leuk dat je aan deze cursus meedoet/ meedeed.
We hopen dat je een duwtje hebt gekregen in de goede richting. Om wat vaker stil te staan bij HOE je werkt en of dat misschien ook leuker, creatiever of energieker kan. Voor jou en je collega’s. Om je nog wat verder op weg te helpen hebben we een tof aanbod voor je. Je kunt met korting én een waanzinnige BONUS naar Chaos in de Orde: hét werkfestival voor friskijkers en dwarsdenkers in organisaties.

Ik nam er een video over op:

Ben je nieuwsgierig naar Chaos in de Orde?

Hieronder lees je er alles over.
En natuurlijk hebben we nog even het speciale aanbod op een rijtje gezet:

E

Jouw ticket voor Chaos in de Orde is geen € 595,- maar € 495,-

E

Jij krijgt als BONUS onbeperkt toegang tot de online cursus zakelijk tekenen t.w.v. € 499,- cadeau

Wij creëren de toekomst. Nu.

Tijdens Chaos in de Orde 2022 richten we de blik naar voren. Wij creëren de toekomst van werk. Nu. We gaan je prikkelen om binnenstebuiten en achterstevoren te denken. Om je werk definitief anders in te richten. Samenwerken kan leuker, energieker en creatiever. Dat is niet alleen voor jou goed, het is ook goed voor je organisatie!

E

11-11-22 in De Fabrique in Utrecht

E

Zinnenprikkelend programma van 9.30 tot 17.30 uur

E

Vooruitstrevende sprekers

E

Leren en ontwikkelen in een omgeving vol theater, kunst en muziek

Chaos in de Orde

We zijn vastgelopen. De laatste jaren wordt steeds duidelijker dat onze oude, vertrouwde manieren van denken en handelen niet meer klopt. Alles lijkt te verschuiven. Sociale normen veranderen. Wat we belangrijk vinden verandert. Hoe we leven en werken verandert. Het besef groeit dat we niet door kunnen op de oude weg. We zoeken nieuwe perspectieven, andere wegen en hebben duizend vragen: Wat dan wél? Hóe dan wel?

Er is Chaos in de oude Orde

Oude systemen worden omver geworpen terwijl we nog zoveel vragen hebben over het alternatief. Zoveel onduidelijkheid over de toekomst. Het is lastig om daar over na te denken. De toekomst lijkt ver weg. Buiten onze macht.

Onvoorspelbaar, oncontroleerbaar, onzeker. Soms doet dat pijn.

Maar…Je kunt Chaos in de Orde ook ervaren als een verademing. Een kans!

Wij -mensen- hebben een unieke gave: verbeeldingskracht.
Vanuit onze verbeelding creëren wij de toekomst. Nu. Iedere dag opnieuw.
Een inzicht van vandaag heeft invloed op de dag van morgen.
Een keuze die je nu maakt, is van betekenis voor de toekomst.

We weten hoe we NIET meer willen leven en werken.

De tijd dat we iedere werkdag van 9 tot 5 onder een systeemplafond werkten en elkaar de hele dag bezig hielden met mails en vergaderingen is definitief voorbij. Nu de meest hardnekkige opvattingen over werk zijn doorbroken, hoeven niet meer vast te houden aan het oude.

Als we wíllen stoppen met denken in hokjes, regels, protocollen, kunnen we dat.

Met onze verbeeldingskracht kunnen we de weg vrijmaken voor vernieuwing.
Creativiteit en frisse ideeën zullen meer dan ooit hun weg vinden in organisaties, als JIJ daar de weg voor vrijmaakt.

Organisaties snakken naar ondernemende werknemers die met creatieve oplossingen komen bij alle complexe uitdagingen waar we voor staan. Het goede nieuws is: we zijn allemaal creatief. We hebben alleen nooit geleerd om die creativiteit maximaal in te zetten. Voor ons eigen werkplezier én voor de organisatie.

Tijd voor verandering!

Het kán anders.

Daarvoor hebben we creatieve koplopers nodig.

Jij kunt voor de troepen uitlopen en NU al laten zien hoe de toekomst van werk eruit ziet.

Dit zinnenprikkelende werkfestival is voor jou

Chaos in de Orde is hét festival dat je gewoon mag bezoeken terwijl je aan het werk bent. We programmeren een hele dag topsprekers op het gebied van innovatie, creativiteit en anders organiseren.

Jij…
werkt in een organisatie die wel wat vernieuwing kan gebruiken. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want jullie vallen toch snel terug in een oude orde en structuur. Oude patronen zijn stiekem meeverhuisd naar een online werkomgeving. Jouw creativiteit en ideeën vinden daarom lastig een weg in de organisatie. Vaak lijkt het alsof je door stroop moet bewegen.

Maar… Jij wil wél graag een bijdrage leveren om dát te veranderen! Je bent nieuwsgierig en vindt het geweldig om zo nu en dan buiten de lijntjes te kleuren. Om het systeem te kietelen en te prikkelen. Je ziet dat het anders kan. Beter, leuker! Je bent kortom een friskijkende dwarsdenker die van binnenuit beweging wil creëren.

Herkenbaar? Dan wordt dit werkfestival een feestje voor jou. Je beleeft het samen met gelijkgestemden uit verschillende organisaties. Allemaal mensen die net als jij willen vernieuwen en versnellen. Aan het einde van de dag heb je een hoofd vol inspiratie, toffe werkvormen, nieuwe inzichten en praktische handvatten.

Hiermee krijg jij anderen op jouw werkvloer zeker mee! Zo breng je iedere dag een beetje meer creativiteit in jóuw organisatie.

Chaos in de Orde daagt je uit

We programmeren topsprekers: de crème de la crème op het gebied van organisaties en creativiteit.
En dat in een zinnenprikkelende ervaring. Leren en ontwikkelen is nog nooit zó leuk geweest.

Programma 11-11-22

Chaos in de Orde is ongeëvenaard! Eerder werden we genomineerd voor het meest creatieve evenement van Nederland. Het programma wordt dit jaar weer om je vingers bij af te likken. Heb je een servetje bij de hand?

Onze sprekers zijn creatieve denkers en rolmodellen voor innovatie. Zij zijn ieder via hun eigen unieke invalshoek meester in outside the box & geestverruimend denken. Ze delen hun prikkelende ideeën en houden niets voor je achter.
We gaan je dit jaar uitdagen om grootser te denken over je eigen invloed.
Om niet af te wachten wat de toekomst brengt, maar deze zelf te creëren.
Je gaat belangrijke keuzes maken.

Wij houden van het doorbreken van patronen.
Jouw patronen, maar ook die van ons.
Denk je dat je weet hoe Chaos in de Orde eruit ziet?
Think again.
Alles wordt anders.

We gaan je niet precies zeggen wat je kunt verwachten.

Is dat ongemakkelijk?
Daar gaat het om.
Bouwen aan de toekomst, betekent: gemakkelijk zien te worden met het ongemak. Vertrouwd worden met het niet precies weten. Vol vertrouwen beginnen te lopen terwijl de brug nog moet worden gebouwd.

Waar je van op aan kunt:
– We programmeren alleen knettergoede inhoud
– Je wordt geïnspireerd via al je zintuigen
– We creëren een magische ervaring

Sprekers

Deze editie van Chaos in de Orde wordt meer dan ooit een co-creatie. We gaan toffe partnerships aan om je een unieke ervaring te bezorgen. In aanloop van het festival onthullen we steeds meer tipjes van de sluier.

Merlijn Twaalfhoven

Het is aan ons

Merlijn Twaalfhoven is friskijker en dwarsdenker in hart en nieren. Hij schreef de bestseller ‘Het is aan ons’ – waarom we de kunstenaar in onszelf nodig hebben om de wereld te redden.

Merlijn begon zijn carrière als componist. Zijn werk werd internationaal uitgevoerd en meermaals bekroond. Inmiddels treedt Merlijn ver buiten de gebaande paden door kunst in te zetten bij vraagstukken waar je het misschien niet zou verwachten. Kunst als mindset en manier om uit vastomlijnde kaders te stappen. Door met een kunstenaarsmindset naar de wereld te kijken, kunnen we denkpatronen doorbreken, nieuwe invalshoeken en perspectief vinden, ook als de situatie uitzichtloos lijkt. Merlijn helpt ons om de toekomst onderzoekend én scheppend tegemoet te treden. We worden losgerukt uit de vaste patronen en gewoonten van ons denken en voelen.

Tessa Cramer – lector Designing the Future

Voorop lopen in het vormgeven van de toekomst

We zijn vereerd dat ze dit jaar terug is: Tessa Cramer.

Tessa helpt ons toekomstgeletterd te worden. In tegenstelling tot wat je misschien verwacht van een futurist schetst ze juist géén ongrijpbare toekomstbeelden. Ze helpt jou om zélf in de toekomst te kijken en je denken te verruimen. Voorop lopen in het vormgeven van de toekomst geeft ontzettend veel inspiratie en nieuwe energie. En het leuke is: het is eigenlijk van alle tijden. In iedere eeuw, in ieder tijdvak zijn voorlopers geweest. Mensen met vooruitstrevende ideeën, die fundamentele verandering wilden brengen. Maar wat betekent dat eigenlijk? Fundamentele verandering?

Roel Simons en Peter de Kock

Spelen met Verandering

Roel Simons en Peter de Kock zijn geoefend in onbevangen denken, prikkelende vragen stellen en werken met de wijsheid van het collectief.
Kun je hink-stap-sprong de toekomst in? Je mag in elk geval niet te langzaam lopen want dan wordt je in de modder opgezogen. Grote toekomstvragen worden vaak beantwoord vanuit een enorme serieusheid, die al snel leidt tot kramp: We proberen plannen te maken en zoveel mogelijk te beheersen. Maar als iets NIET werkt is dat het. De toekomst is onzeker en omgaan met onzekerheid is een van de belangrijkste vaardigheden waar we aan kunnen werken. Experimenteel werken is de weg naar voren. Maar hoe weet je welke experimenten relevant zijn? Als je weet wat je wil veranderen, kun je veranderen wat je wil weten.

Manon de Groot van Gelder

Wie staat waar ten opzichte van verandering?

Elke verandering die invloed heeft op de organisatie, heeft ook invloed op jou. Een organisatie is een verzameling van mensen. Sommige collega’s zullen hetzelfde ervaren als jij, anderen kijken heel anders tegen dezelfde verandering aan. De één kan niet wachten om in beweging te komen, de ander zet liever nog even z’n hakken in het zand. In elk geval ontstaat er dynamiek in het hele organisatiesysteem. Deze dynamiek lijkt vaak wat ongrijpbaar. Manon de Groot – van Gelder gebruikt verhalen en opstellingen om zichtbaar te maken hoe veranderingen ons beïnvloeden. Wat het doet met leiderschap, draagvlak en het nemen van besluiten.

Rachel Levi

Chaos in de Orde

Rachel is een kleurrijke, creatieve wervelwind. In haar populaire podcast Chaos in de Orde onderzoekt ze de mysterieuze verdwijning van menselijkheid en creativiteit in ons volwassen, werkende leven. Ze was ambtenaar en een echte intrapreneur: altijd meer nevenactiviteiten dan uren. Nu is ze ondernemer en steekt al haar tijd en energie in het wakker kussen van organisaties. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is dat jij als vernieuwer gevoed en geïnspireerd wordt. En aangemoedigd om het dus vooral wél anders te doen. Omdat het best een uitdaging kan zijn om fris te blijven denken in een grote logge organisatie als je in je eentje bent. Rachel bedacht dit festival. Voor jou. 

Mix & Match

Jouw creatieve brein in de watten

Met de ingrediënten die wij bieden stel jij zelf je programma samen. Als een kind in een snoepwinkel kun je kiezen uit allerlei lekkers. Er zijn keynotes, workshops en creatieve activiteiten om jou maximaal te inspireren.

Hoe jouw programma er ook uitziet: we laten je zien hoe creativiteit wél een plek kan krijgen in je werk. Hoe je je eigen innovatiekracht vergroot. En hoe jij je organisatie inspireert met een verrassende aanpak.

Proef alvast de sfeer met de sfeerbeelden van 2021!

Don’t miss out!

Wie neem jij dit jaar mee?

Chaos in de Orde gaat over verandering. Positieve invloed uitoefenen op de organisatiecultuur. Dit doe je het best met gelijkgestemden. Daarom komen veel deelnemers samen met anderen uit hun organisatie. Dit is geweldig om te zien!

Samen vormen we een beweging. Een beweging van organisatievernieuwers. Friskijkers en dwarsdenkers. Mensen die van binnenuit werken aan een andere organisatiecultuur. Een cultuur waarin mensen leren, experimenteren, energie krijgen van de samenwerking en hun creativiteit kunnen ontwikkelen. Voor zichzelf én voor de organisatie.

Hoe meer mensen Chaos in de Orde omarmen in hun manier van denken en doen, hoe meer anderen geïnspireerd zullen worden om óók eens op een andere manier te werken. Daarom is het tof als ook jij andere collega’s uit je organisatie meeneemt. Wie neem jij dit jaar mee?

De organisatie die met het grootste aantal deelnemers aanwezig is wordt beloond met een speciale Masterclass. We komen langs in jullie organisatie, om met jullie te werken aan het integreren van alle inspiratie die jullie hebben opgedaan. We gaan aan de slag met persoonlijk leiderschap ten aanzien van de interne cultuurverandering die jullie willen zien, zodat jullie vervolgens een grotere groep collega’s kunnen meenemen.

Tickets

We ontmoeten je LIVE in de Fabrique in Utrecht. We starten om 9.30 en eindigen om 17.30, of zolang als jij blijft plakken tijdens de ‘we gaan nog niet naar huis-borrel’. Wij hebben er nu al superveel zin in om jou te zien. 

CHAOS IN DE ORDE

OUTSIDE THE BOX TICKET

Alleen voor deelnemers aan Outside the box

  • Toegang tot het tofste werkfestival
  • Luister naar topsprekers
  • Volg actieve en interactieve workshops
  • Fun netwerkmogelijkheden
  • Geniet van zakelijk entertainment

BONUS: Onbeperkt toegang tot de online cursus zakelijk tekenen, voor een kickstart met jouw Creative Changemaker Skills!

€ 595
Nu € 495

excl btw

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Eerst toestemming vragen?

“Te gek, dit werkfestival! Helaas mag ik niet zelf beslissen.”
Deelname aan dit werk-festival voorleggen aan je Leidinggevende? We willen het je makkelijk maken. Laat je mailadres achter en we sturen je de “Heus, dit is écht een Heule Goede Investering!”-One Pager. (PS. Om je leidinggevende niet af te schrikken hebben we het gewoon “Informatie Sheet” genoemd.)

 

Zo reageren eerdere deelnemers

FAQ

Waar vindt het festival plaats?

Chaos in de Orde vindt LIVE plaats, in De Fabrique in Utrecht. Het adres is Westkanaaldijk 7.

Hoe kan ik het festival het best bereiken?

Kom je met de auto? Parkeer dan op één van de 700 gratis parkeerplaatsen. Professionele parkeerbegeleiding ontvangt en placeert je, zodat parkeren soepel verloopt en jij onbezorgd aan de dag kan beginnen.Heb je een elektrische auto? Dan is het mogelijk om deze op te laden via één van de vier laadpalen op het parkeerterrein.

Op station Maarssen stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. Je bereikt DeFabrique in 15 minuten lopen. Er zijn op station Maarssen ook OV fietsen beschikbaar. Vooarfgaand aan het evenement rijdt er pendelvervoer tussen station Maarssen en DeFabrique. Hierover ontvang je per mail informatie. Voor zowel de wandeling als het pendelvervoer neem je op het station de uitgang Kanaalzijde.

Wat zijn de tijden van het programma?

De inloop is vanaf 8.45. We starten om 9.30
Let op: Je wil de opening beslist niet missen.
De eindtijd van het programma is 17.30. Je kunt dan nog gezellig blijven plakken voor een drankje.  De meeste deelnemers doen dit, want zeg nu zelf: na zo’n leuke dag wil je nog laaaaaang niet naar huis!

Is er een plattegrond van het festival?

Zeker! Wel zo handig als je wilt mixen en matchen.
De ruimtes boven in de Kalvermelkfabriek (2A,2B, 2C) zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Je hoeft de plattegrond niet te printen, je krijgt hem van ons in je goodiebag.

DOWNLOAD DE PLATTEGROND HIER

Hoe ziet het blokkenschema eruit?

Een aantal programma onderdelen zijn plenair, om samen de sfeer van Chaos in de Orde te beleven. De rest van de dag kun je zelf samenstellen.

Houd de website in de gaten voor het precieze blokkenschema en de sprekers die komen. Het programma vult zich in aanloop van het festival.

Je hoeft het blokkenschema niet te printen, je krijgt het van ons in je goodiebag.

Wat is het toegangsbeleid?

Het toegangsbeleid is simpel: we volgen de geldende maatregelen. Op dit moment zijn er geen bijzondere maatregelen. Dit kan natuurlijk veranderen in aanloop van het festival. Je krijgt dan van ons bericht. Let op: restitutie van tickets is niet mogelijk.

Heb je een vraag die nu nog niet is beantwoord?

VOLG ONS

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Vragen? Mail naar info@huisvanvernieuwing.nl

© Huis van Verbeelding
Met gemaakt door Anita Faber