Chaos in de orde – de Podcast

Wat is er toch aan de hand?

Iedere week, van maandag tot en met vrijdag, tussen 9 en 5 en soms iets langer, verzamelen zich duizenden mensen in troosteloze ruimtes met een systeemplafond, kil wit tl-licht, papieren bekertjes met slechte koffie en voorverpakte koffiekoekjes om -zo bevlogen mogelijk- naar elkaar te mailen en af te stemmen.

We hebben een systeem gecreëerd dat aan elkaar hangt van protocollen, regels en afspraken en nauwelijks uitnodigt tot creativiteit.

Wat is er mis met ons?
Waarom accepteren we dit? En vooral: hoe doorbreken we het?

In Chaos in de Orde – de Podcast- gaat Rachel Levi op zoek naar antwoorden. Met hulp van verschillende experts gaat zij ontrafelen hoe we oude patronen los kunnen laten en hoe we meesters kunnen worden in creativiteit en innovatie.

Ben jij fan? Laat dan een rating (bijvoorbeeld vijf sterren) of een review achter in de app waarmee je de podcast luistert. Zo wordt de podcast beter gevonden.

De laatste afleveringen

DOWNLOAD NU:

CHAOS, 10 manieren om patronen te doorbeken

Speciaal voor jou, als luisteraar van de podcast, maakten we een e-book met 10 manieren om oude patronen te doorbreken. Patronen die je misschien helemaal niet meer dienen. En heus… het is minder lastig dan je denkt.

Privacyverklaring

Je wordt onderdeel van een Bruisende, Bliksemse Movement

VOLG ONS

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Vragen? Mail naar info@huisvanvernieuwing.nl

© Huis van Verbeelding
Met gemaakt door Anita Faber